اطلاعیه مهم درخصوص اولین همایش ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق
1398/12/05

به نام خدا

به اطلاع کلیه شرکت کنندگان محترم اولین همایش ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق می‌رساند علیرغم آمادگی کامل تیم اجرایی همایش، بنا به درخواست شرکت‌کنندگان و بر اساس ابلاغ وزیر محترم بهداشت درخصوص لغو تمامی همایش ها و رویدادها و همچنین تصمیم استاندار محترم خوزستان مبنی بر تعطیلی دانشگاه ها و مراکز آموزشی، این همایش در تاریخ مقرر (8 و 9 اسفند 98) برگزار نخواهد شد.

لذا باتوجه به شرایط پیش آمده کمیته علمی همایش برای مقالاتی که در همایش پذیرش شده اند، گواهی ارائه مقاله صادر می نماید. همچنین افرادی که در این همایش ثبت نام نموده اند، می توانند در اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مهندسی پزشکی که زمان آن متعاقباً اعلام خواهدشد، به صورت رایگان شرکت نمایند.

خواهشمند است شرکت کنندگان گرامی موارد زیر را در نظر داشته باشند:

-صدور گواهی نامه صرفاً منوط به انجام کلیه نظرات ارسالی داوران همایش و ویرایش کامل با رعایت دقیق الگوی نگارش مقاله، و نیز پرداخت هزینه مقالات پذیرش شده می باشد.

-گواهی نامه ارائه مقاله، پس از بازگشایی دانشگاه، صادر و به آدرس پستی شرکت کنندگان ارسال خواهدشد. لذا خواهشمند است با مراجعه به پنل کاربری خود، آدرس و کدپستی خود را بصورت کامل و دقیق تکمیل نمایید.

-ضمناً مبلغ ثبت نام کارگاه ها، به افرادی که در این کارگاه ها ثبت نام و وجه واریز کرده اند، عودت داده خواهد شد.

کمیته اجرایی اولین همایش ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق